Annons
Onsdagen den 8:e december
Dagens namn: Virginia

BoIS ska vända minus till plus i år

Landskrona Direkt noterar att den klassiska ordförandeklubban är tillbaka i rätta händer, en klubba som kommer att hållas av Anders Ekbladh under 2021.
Foto: Landskrona BoIS

Trots ett mycket märkligt år i coronans tecken kan BoIS se tillbaka på ett framgångsrikt 2020. Det gäller såväl att man startat upp tjejfotboll och startat ett damlag. Men avancemanget till Superettan smäller också högt. Nu ser föreningen fram emot 2021 med tillförsikt. Målet är att herrlaget ska etablera sig i Superettan men även att klubbens ekonomi efter detta år ska stå på plus.

Annons
 

På onsdagens årsmöte valdes som väntat Anders Ekbladh till ny ordförande efter Urban Jansson. In i styrelsen valdes även Charlotte Wall, Johanna Ingvaldson, Lars Andersson och Patrik Hartvig in som nya ledamöter.

De gladaste nyheterna levererade dock klubbens kassör Lennart Neander.
– Idag har klubben ett minus på 1 743 000 kronor. Detta minus räknar vi med ska vara ett plus den 31 december i år. Vi budgeterar att gå i vinst med 1 985 000 kronor. Det gäller bara att vi håller oss på den inslagna vägen. Gör vi det så har vi ett litet plus på 242 000 kronor inför 2022, säger Lennart Neander.
– Det är egentligen ganska enkelt. Grundbulten är att ha koll på intäkter och kostnader. Det gäller att inte spendera mer pengar än vad man har.

På mötet delades det även ut utmärkelser. Till årets spelare utsågs Filip Olsson. Årets ledare blev Billy Magnusson och Max Mölder. Dessutom utsågs Alec Brandt Erlandsson till årets ungdomsspelare.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser