Annons

Två lägenhetsinbrott mitt på ljusa dagen

Arkivbild

På torsdagseftermiddagen inträffade två lägenhetsinbrott på Västra Fäladen. Det ena på remigatan och det andra på Löpargatan.

Annons
 

Båda inbrotten inträffade på eftermiddagen. Det första var på remigatan då lägenhetsinnehavaren var borta mellan klockan 14.00 och 15.25. På den tiden tig sig någon in i bostaden på okänt vis. Vad som stulits framgår inte av den första anmälan.

Nästa inbrott inträffade klockan 15.00-16.00 några hundra meter bort, på Löpargatan. Tjuven eller tjuvarna tog sig in i en lägenhet genom att bryta upp dörren. Väl inne ställde de till stor oreda. Klart är att kontanter stals. Hyresgästen har dock bett om att få återkomma med komplettering.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser