Annons

BoIS körde över Torn

Det blev en kassaskåpssäker seger i BoIS andra träningsmatch för året. För motståndet stod Torn. Matchen slutade hela 6-1 till Landskronalaget. Och precis som i första träningsmatchen luftade tränare Billy Magnusson samtliga tillgängliga spelare.

Annons
 

BoIS var det klart bästa laget redan från start i den kylslagna matchen och inledde målskyttet genom Nicklas Nielsen. Torn kom dock tillbaka en aning och lyckades kvittera innan pausvilan.

I andra halvlek var det emellertid inget snack. BoIS rivstartade och tog ledningen genom Kevin Jensen och sedan bara fortsatte det. I tur och ordning gjorde Robin Hofsö, Filip Olsson, Robin Höfsö igen, mål innan Alexander Tkacz satte spiken i kistan med en straff. Noterbart är att BoIS var närmare 7-1 och 8-1 än Torn en reducering.

Nu väntar en ledig helg för BoIS-spelarna som sedan är tillbaka i full träning på måndag. Nästa träningsmatch spelas söndag 14 februari. Då reser laget till Kalmar för match mot allsvenska Kalmar FF.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser