Annons

Då möter BoIS HIF

Arkivbild

På torsdagen presenterades spelordningen för Superettan 2021. BoIS börjar hemma den 10-11 april mot Värnamo vilka precis som BoIS tog steget upp i Superettan. Men de matcherna i all ära så är det derbyna mot Helsingborgs IF som de flesta undrar över.

Annons
 

Förhoppningarna är stora att restriktionerna gällande Corona är ett minne blott till sommaren. Och skulle så bli fallet så kommer BoIS båda matcher mot HIF att spelas inför storpublik. Det första derbyt är placerat i den 15 omgången med huvuddatum den 8 augusti. Då reser BoIS två mil norrut för att möta HIF på Olympia. BoIS hemmamatch mot HIF är satt till omgång 18 med huvuddatum den 29 augusti.

Den sista seriematchen för BoIS för säsongen avgörs på bortaplan då BoIS ska möta Eskilstuna. Huvuddatum till denna match är den 27 november.

Beslut om exakta speldagar i omgång 1-12 tas kommande vecka av Svensk Elitfotboll samt klubbarna och Svenska Fotbollförbundet.

BoIS samtliga matcher presenteras på föreningens hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser