Annons

Stor BoIS-cup ställs in

De nya restriktionerna gällande covid-19 får stora konsekvenser för BoIS. Bland annat kommer Landskrona BoIS höstcup med 90 anmälda lag, som skulle hållits den 8 november att ställas in. A-laget kommer dock att fortsätta sin verksamhet vilket innebär att det blir match på IP mot Karlskrona på fredag.

Annons
 

De som drabbas hårdast av de nya restriktionerna är de som är 16-19 år.
– Akademilagen från 16 år och uppåt pausar sin verksamhet i tre veckor, säger BoIS klubbchef Michel Ekberg.
– Det är främst bland de i gymnasieåldern som smittan sprider sig mest. Därför har vi tagit detta beslutet, förtydligar klubbchefen.
– Ungdomarna är normalt lediga denna vecka men nu blir det två till. Just nu håller vi på att ta fram hur de ska kunna träna själva. Sen får vi se vecka 46 hur det ser ut framöver, säger akademichef Tobias Celedon.

Det innebär alltså att Landskrona BoIS höstcup som skulle hållits den 8 november ställs in. Det är alltså 90 pojk- och flicklag i åldern 8-12 år som fått beskedet att cupen ställs in.

Klart är också sedan tidigare att det är en publik på 50 som gäller i samband med a-lagets matcher.
– Eftersom de lagen som spelar i division ett räknas som elitlag i just detta sammanhang så fortsätter vi att spela så länge inte nya restriktioner tar vid, avslutar Michel Ekberg.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser