Annons

BoIS föll efter dundertabbe

Robin Hofsö är tillbaka i laget och bidrar med styrka och tyngd i BoIS. Foto: Nisse Nilsson.

BoIS inkasserade sin andra hemmaförlust för året när Lindome besegrade de randiga med 2-1 på IP på onsdagen. Länge stod et 1-1 men med två minuter kvar av matchen kunde Lindome göra segermålet efter en dundertabbe i försvaret.

Annons
 

BoIS var det bättre laget när Lindome gästade IP på onsdagen. Gästerna tog dock ledningen på straff efter 11 minuter. Det var dock ingen tvekan om vem som bestämde. De randiga trycke på rejält och hade en mycket hög press när gästerna hade boll.
Det var därför mycket rättvist när Kevin Jensen kvitterade efter en snygg passning av Sumar Almadjed efter drygt 20 minuter.

Lindome stack upp då och då och hade några skapliga chanser men det rådde ingen tvekan om vem som bestämde på plan.

Andra halvlek såg till stor del ut som den första. BoIS förde spelet och skapade mest medan gästerna stack upp då och då.

De flesta på IP var beredda på att lagen skulle dela på poängen när ett misstag avgjorde till Lindomes fördel. En för lös passning i försvaret gjorde att gästerna lekfullt enkelt kunde göra 2-1 med bara ett par minuter kvar av matchen.

BoIS har dock ett stabilt grepp om andraplatsen och med sex omgångar kvar av söderettan så är det den platsen man ska kämpa för att behålla. Närmast väntar åter igen Lindome fast denna gång på bortaplan. Den matchen spelas på söndag med start klockan 14.00.

BoIS firar kvitteringsmålet.
Foto: Nisse Nilsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser