Deckarförfattare vänder tillbaka till brottsplatsen

Tony Johansson signerade sina böcker.
Tony Johansson signerade under kulturnatten ifjol sina böcker på Landskrona Direkt redaktion. På lördag kan du träffa honom på Akademibokhandeln vid Rådhustorget.

Vi noterar att Tony Johansson som släppte sin tredje bok ”Källa X” i somras, kommer till Akademibokhandeln Landskrona nu på lördag den 10 oktober klockan 11-14 och signerar.

Källa X är den tredje boken om journalisten Erik Larsson och Landskronapolisen My Englund.  Denna gång hittas en död man i en stuga på Ven.  Ett självmordsbrev gör gällande att han ska ha mördat en kvinna på ön. 
– Det är alltid lika roligt att komma till Landskrona och träffa läsare. Så titta gärna förbi Akademibokhandeln. Jag är på plats mellan elva och två, säger deckarförfattaren Tony Johansson som i sina tre böcker även delvis involverat redaktionen för Landskronadigital.

 

Till arkivet