Annons

BoIS föll mot Qviding

BoIS lyckades inte få med sig några poäng hem från Göteborg på lördagen. Hemmalaget Qviding vann kampen med 1-0 efter mål i den 21 minuten.

Annons
 

Qviding, som inför matchen låg på 13 plats i tabellen, började bäst. BoISarna verkade nästa trötta i en jämförelse. Såväl passningsspel som spring i benen var mer av träningskaraktär. Och det var just stillastående hos de randiga som gjorde att hemmalaget tog ledningen. De fock en frispark på vänsterkanten. Patrick Nwadike missbedömde rensningsnicken totalt vilket innebar att Daniel Hermansson enkelt kunde stöta in bollen mitt framför målet.

Resten av halvleken fortsatte som den börjat. BoIS hade mycket boll men det var mest i sidled som passningarna föll. När de inte missades. Närmast ett andra mål var Qviding som var en tånagel från 2-0.

Andra halvlek var något bättre spelmässigt sett med randiga glasögon men någon hetta i matchen fanns inte. Niclas Nielsen fock bollen i mål i minut 50 men domaren ansåg, helt riktigt, att han knuffat en försvarare i ryggen.
Även Qviding hade en boll i mål men den solklara offsiden avslöjades.

Sammanfattningsvis konstaterar vi att BoIS gör en dålig match och att Qviding vinner rättvist även om inte de heller gör någon bragdmatch.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser