Annons

BoIS fick oavgjort mot Utsikten

Nicklas Nielsen gjorde BoIS mål i inledningen av andra halvlek. Foto: Nisse Nilsson.

BoIS lyckades inte ta sig förbi Utsikten i tabellen då de båda lagen möttes på  Ruddalen på onsdagskvällen. Matchen slutade 1-1 efter ett mål i varje halvlek.

Annons
 

Det blev mer kamp än skönspel när tvåan och trean i Söderettan möttes på onsdagen. Hemmalaget Utsikten började matchen bäst och gjorde också 1-0 redan efter fem minuter. Det var Alexander Angelin som slog in sin egen straffretur i öppet mål

Utsikten fortsatte att ånga på och km fram till ett par vassa avslut. Något mål lyckades dom dock inte göra. Istället jobbade sig BoIS in i matchen och såväl Linus Olsson som Niklas Nielsen hade fina chanser men bollen ville inte din. Bästa chansen hade Niklas Nielsen som kom helt ren med Axel Wibrån i Utsiktens mål. Målvakten lyckade dock rädda med en benparad.

Men Niklas Nielsen skulle få sin revansch. Andra halvlek var bara dryga minuten gammal när Viktor Wihlstrand hittade den ettrige anfallaren med en perfekt långboll och efter en snygg nedtagning fick Nielsen bollen i mål.

Resten av halvleken präglades av kamp. De gula korten haglade och spelet böljade. Mest boll och flest målchanser hade BoIS men något mer mål blev det inte.

Närmast för BoIS väntar en hemmamatch mot Trollhättan på söndag.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser