Skånes Auktionsverk flyttar till nya lokaler

Skånes Auktionsverk flyttar till nya lokaler innan nyår.
Skånes Auktionsverk flyttar till nya lokaler innan nyår.

Skånes Auktionsverk kommer snart att få en ny adress då de under hösten flyttar till nyrenoverade lokaler. Var dessa ligger är dock något som Auktionsverket inte vill gå ut med i nuläget.

Den nya lokalen som tidigare varit ett större lager ska renoveras under hösten och anpassas helt efter auktionsverkets behov.
– Den har ett fantastiskt ljusinsläpp, bra takhöjd och kommer att få en välkomnande entré. Det ska bli spännande att flytta till nyrenoverade lokaler helt skräddarsydda efter våra önskemål, säger Anna Rodman, VD på Skånes Auktionsverk.

De nya lokalerna ligger ett stenkast ifrån deras nuvarande på Ringvägen, har gångavstånd till stationen, bra motorvägsanslutning och bättre parkeringsmöjligheter.
– Företaget växer och det är dags att vi får lokaler som är ändamålsenliga och lever upp till vår höga  ambitionsnivå, säger Anna Rodman.

Flyttdatumet är inte spikat ännu, men kommer att ske innan nyår. På företagets hemsida samt på deras Instagram kommer man att kunna följa hur arbetet med de nya lokalerna fortskrider.

Till arkivet