Annons

Ung elit intar motocrossbana

Motocrosstalangen svensk/engelske Freddie Bartlett tränar på Saxtorpsbanan i veckan. Foto:Privat.

Vi noterar att det i veckan vankas träningscamp på Saxtorp-banan i Landskrona, för unga motocrossförare.

Annons
 

Den 27-28 augusti går Yamahas bLU cRU camp av stapeln på Saxtorp-banan. Eventet kommer samla entusiastiska unga motocrossförare i åldrarna 8-16 som får chansen att träna och utvecklas ännu mer i sin sport. Eventet kommer ledas av MXGP-legenden Brian K. Jørgensen tillsammans med Magnus Smith och Tim Edberg och Yamahas officiella SM-lag Rönnängsgård med deras topp-förare Anton Nordström. Andra Yamaha toppförare så som Andre Högberg, Mathias Gryning och Team Wozniak kommer vara på plats för att supporta de unga förarna. 

Motocrosslägret kommer vara 08.30-17.30 båda dagarna. På torsdagen är det unga åkare i åldern 14-16 som låter sig drillas och på fredagen är det de yngre 8-14 åringarnas tur.

På plats kommer den 11-årige talangen Freddie Bartlett att vara. Trots sin unga ålder har han redan hunnit bli ett namn inom motocross genom att som yngsta deltagare medverka vid Manchester Arenacross där han trots sin relativa brist på erfarenhet körde upp på en pallplats. Utöver det har Freddie Bartlett både hunnit vinna Swedish Mx master och blivit dansk mästare.

 

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser