Annons

BoIS fick oavgjort mot Trollhättan

BoIS tog på lördagen en poäng då de mötte FC Trollhättan på bortaplan på lördagen. Noterbart från matchen var att den spelades inför en liten publik på knappt femtio personer, samtliga hemmasupportrar som gjorde allt för att höras.

Annons
 

Trots att BoIS tog ledningen två gånger i matchen mot Trollhättan så får laget kicka en tacksamhetsbön till fru Fortuna och en till Philip Mårtensson som vaktade BoIS mål denna lördag.

Båda lagen började med hög press på bollhållaren och tempot var en aning uppskruvat när det efter tio minuter började åska. Följden blev att matchen blåstes av och en paus på cirka tio minuter hölls.

När matchen blåstes igång igen så var det Trollhättan som började styra och ställa. I den 20 minuten blåste dock domaren för straff till BoIS efter att en hemmaspelare tagit med hand i straffområdet. Jonathan Asp placerade bollen intill målvaktens högra stolprot.

Trollhättan fortsatte att vara det bättre laget och i 42 minuter var det ytterst nära att hemmalaget kvitterade. Philip Mårtensson gjorde dock en svettig räddning på närskottet.

Trollhättan fortsatte att skapa bra chanser. Två vassa lägen följde på varandra innan den rättvisa kvitteringen kom i minut 56. Det var Richard Cindric som avancerade från mittfältet och sköt bollen i mål via ribban.

Hemmalaget fortsatte att spela bra men än en gång skulle BoIS slå till. Det var Patric Nwadike som ganska enkelt kunde nicka in en hörna i den 62 minuten.

Men säg den glädje som varar. Med drygt 20 minuter kvar av matchen nickade Fredrik Sundström in kvitteringen.

Därefter stod matchen och vägde. Båda agen ville vinna och satsad framåt. Och i slutminuterna var det BoIS som var närmare ett ledningsmål. Men något sådant kom inte. Efter fem minuters tillägg blåstes matchen av och därmed fick båda lagen vars en pinne med sig.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser