Annons

Streamad live-jazz från teatern

Jacob Karlzon sitter vid pianot när Chico Lindvall med vänner bjuder på streamad live-jazzfrån Landskrona Teater
Foto: Selfie

Vårens jazzcaféer har av naturliga skäl ställts in. Den sista spelningen kommer dock att bli av. Det är malmögitarristen Chico Lindvall, som i decennier har förgyllt jazzen med sitt personliga gitarrspel som samlat ihop ett prominent all-star band. Spelningen som äger rum på Landskrona Teater kommer emellertid att genomföras utan publik. Allt kommer dock att streamas live på stadens hemsida.

Annons
 

På scenen står förutom Chico Lindvall saxofonisten Karolina Almgren, Jacob Karlzon på piano, samt Johnny Åman på bas och Paul Svanberg på trummor.
– Det kommer att kännas lite konstigt att åter vara på scen tillsammans med musiker. Att sedan spela inför tomma läktare är också annorlunda. Men det ska ändå bli kul att få lira igen, säger Jacob Karlzon som skulle turnerat land och rike runt undr våren och sommaren om det inte varit för coronakrisen.

Sändningen läggs ut på www.landskrona.se/play cirka klockan 19.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser