Annons

Rekordtidig öppning för bangolfen

Bangolfen i Badhusparken har öppnat för säsongen.

Bangolfklubben Linjen har nu slagit upp portarna för bangolfspel och fika i Badhusparken vid Nyhamn. 
– Det blev en rekordtidig start för utomhussäsongen i år vilket beror på coronaviruset och att vi valde pausa vår verksamhet i Puls arena redan i mitten på mars, berättar Anette Larsson, ordförande i föreningen. 

Annons
 

– Vi har gjort en ordentlig riskbedömning som vi känner oss trygga med och uppmanar både våra medlemmar och kunder/besökare att följa dessa försiktighetsåtgärder. Vi vill självklart ta vårt ansvar i att minska smittspridningen, men ser samtidigt också vikten av att kunna erbjuda aktiviteter för Landskronaborna och våra medlemmar under så säkra former som möjligt, förklarar Andreas Feuk, vice ordförande i Linjen.

Klubben kommer att desinficera de klubbor och bollar som lånas ut och utöka städningen av ytor och toaletter.
– Endast en i sällskapet får föra protokoll eller så kan alla notera via en app i sina egna mobiler. Vi har också tagit bort kontanthanteringen och uppmanar till betalning via swish eller kort. I övrigt är det annars de åtgärder som myndigheterna föreskriver som gäller även hos oss, d v s att stanna hemma vid minsta symptom och att hålla avstånd till varandra. Möjligen kanske också att ta med sig glass/fika hem eftersom vi har begränsat med sittplatser invid kiosken, avslutar Andreas Feuk.

Besöksinfo med anledning av coronaviruset:
https://www.linjen.nu/forbesokare/coronavirusetcovid-19/

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser