Bosse spelar live på nätet

Bosse Nilsson i Prebens Pågar har släppt en ny singel. Foto: Mattias Persson.
Bosse Nilsson bjuder alla hemmasittare på en spelning direkt från sin studio på lördagskvällen.
Foto: Mattias Persson.

Redan för ett par veckor sedan började live-gig att avbokas. Nu står det klart att musikbranschen är en av de branscher i landet som tillsammans med kultur- och besöksnäring hittills är bland de hårdast drabbade.  Landskronamusikern Bosse Nilsson vill lätta upp stämningen och bjuder nu in till en digital-livespelning.

– Idag vet vi hur mycket vi alla nu påverkas av Coronaspridningen och många inser också mer och mer vilka följder detta kommer att få under en lång tid framöver, säger Bosse Nilsson som tillvardags driver Melody Musik Produktion med studio och skivbolag i Landskrona.

– Känner ni er krassliga så stanna hemma och lyssna på musik, säger han med ett leende och bjuder in till ett litet digitalt event redan på lördagskvällen.

– Som ni vet så är situationen nu att jag och många musiker-kolleger har spellediga helger.  Vi har nu bestämt att imorgon för att själva bli på bättre humör, och kanske även glädja andra…. göra en live-sändning från Melody-studion, säger Bosse Nilsson och hoppas naturligtvis att tekniken är med dem.

– I nuläget är det Jocke och Lunkan från Perikles tillsammans med mig men vi får eventuellt besök av musiker från andra band. Sändningen sker imorgon, lördag  mellan kl. 17-18.

Du hittar spelningen på https://www.facebook.com/melodymusic.se.

Till arkivet