Annons

Ny randig seger

BoIS tog på lördagen ännu en rättvis seger. Det var det danska division 1-laget Hvidovre som fick se sig besegrade med 2-0 då de gästade IP. BoIS mål gjordes av testspelande Viktor Ekblom och Kevin Jensen.

Annons
 

Båda målen föll i den första halvleken. Först ut var Viktor Ekblom som i minut 25 enkelt kunde raka bollen i mål efter ett fint förarbete av Filip Olsson. Efter en dryg halvtimmes spel hittade Sumar Almadjed Kevin Jensen som i sin tur smekte upp bollen i krysset.
– Det är väl skakigt de första tio minuterna men sedan tar vi över spelet och gör det bra halvleken ut, säger BoIS tränare Billy Magnusson.

Andra halvlek blir lite stökigare och svajigare men de randiga håller ställningarna väl och lyckas hålla sin ledning matchtiden ut.
– Danskarna blev lite frustrerande så det blev en del uppehåll och frisparkar. Men totalt sett så är vi med hela matchen, säger Billy Magnusson.

Billy Magnusson har en del krokar ute efter en anfallsspelare och Viktor Ekblom är ett alternativ.
– Han är en av några som vi kollar på. Viktor har dock kontrakt med Österlens FF så vi får se hur det blir. Klart är att vi behöver förstärka längst fram då såväl Jacob Ondrejka som Max Mårtensson lämnat.

På tal om anfallare så spelade inte Robin Hofsö idag och han lär även missa nästa veckas match mot Ängelholm.
– Det är inte många som vet men han slog ut två framtänder i mötet med Kristianstad förra våren. Men han är hård som flinta och spelade klart den matchen och körde på hela säsongen. Men nu har han äntligen fått ordning på tänderna men behöver av naturliga skäl vila, förklarar Billy Magnusson.

Nästa match spelas mot Ängelholm på bortaplan nästa lördag.
– Då kör vi vidare och jag kan redan nu informera om att det blir Calle Lindell om vaktar målet. Vi har kommit överens med målvakterna att om att de tar varannan match nu i början. Sen får vi se i veckan vad som händer på anfallsfronten. Jag hoppas att vi har klart med en ny spjutspets till nästa match, avslutar Billy Magnusson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser