BoIS-Glumslöv inleder årets Nigtcap

Den 24 februari visar ett flertal av stadens föreningar upp sig och sina verksamheter i Idrottshallen då Hyresgästföreningen arrangerar en aktivitetsmässa tillsammans med Landskrona stad.

Vi noterar att den klassiska fotbollsturneringen Nightcap går av stapeln imorgon lördag. Först ut på Idrottshallens golv är BoIS och Glumslövs FF som möts klockan 16.00. Övriga lag i turneringen, förutom arrangerande Borstahusens BK, är Landora, Glumslövs FF, Billeberga GIF, Listorp IF, IK Wormo samt förra årets vinnare FK Besa. Ytterligare ett lag tillkommer. Dessa är dock ej klara i skrivande stund.

Noterbart är att BoIS ställer upp med ett spännande lag som ska försöka ta första titeln sedan 2013. De som spelar för BoIS är Nicklas Nielsen (målvakt), Viktor Wihlstrand, Filip Olsson, Kevin Jensen, Jacob Ondrejka, Hampus Ferhm, Emil Jönsson, Linus Olsson och Luka Petrovic.

Finalen spelas klockan 23.30.

Till arkivet