Annons

14 spelare klara – Fler kommer nästa vecka

Billy Magnusson kör årets sista träningspass med a-truppen i eftermiddag.

Klockan 16.30 idag, torsdag, kör BoIS sitt sista träningspass innan en lite längre ledighet. I alla fall för spelarna. Tränare Billy Magnusson kör dock lite till. En stor del av truppen för 2020 är klar men något eller några fler namn vill tränaren ha klara innan julledigheten.

Annons
 

Idag är 14 spelare kontrakterade i a-truppen inför säsongen 2020. Dessutom är hela ledarstaben klar.
– Det känns som att vi är väl framme. Men vi är inte klara. Jag hoppas att vi kan presentera några namn till nästa vecka, säger Billy Magnusson timmarna innan sista träningspasset.

De senaste som förlängde sina kontrakt var målvakten Amr Kaddoura och anfallaren Robin Hofsö.
– Det är två riktigt tunga namn. Det gläder mig att de nu är klara. Sakta men säkert bygger vi pusslet inför nästa säsong.

De spelare som har kontrakt som går ut i år är Jesper Lernesjö, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Granit Stagova, Dennis Olofsson, Jacob Andersson och målvakten Carl Lindell.
– Vi för diskussioner men jag vill inte springa några händelser i förväg. Därför kan jag inte idag säga vilka som stannar och vilka som lämnar.

Just det faktum att diskussioner fortfarande förs med spelare i den nuvarande truppen så vill inte Billy Magnusson sia om man kommer att leta efter någon specifik spelare utifrån.
– Vi har naturligtvis bollar i luften och testar en del men innan vi är klara med några spelare till som vi har idag så vill vi inte gå ut med något.

Träningsmatcher spikade
Träningen för a-truppen drar igång igen den 9 januari och den första träningsmatchen spelas den 1 februari då BoIS möter Eskilsminne på hemmaplan. Därefter väntar Hvidovre (8/2 hemma), Ängelholm (15/2 borta), Trelleborgs FF (22/2 borta), Österlens FF (29/2 hemma), FC Rosengård (3/3 hemma), Helsingör (7/3 borta), Halmstad BK (21/3 borta), Torns IF (25/3 hemma) samt Prespa Birlik (29/3 hemma).

BoIS motståndare i söderettan 2020 blir Assyriska Turabdin, Eskilsminne, Karlskrona, Lindome, Linköping, Lund, Motala, Oskarshamn, Qviding, Skövde, Torn, Trollhättan, Tvååker, Utsikten och Värnamo.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser