Annons

Konserter i juletid

I juletid, så heter även i år en populär turné där bland andra Magnus Johansson och Marcos Ubeda med soloartist och körer gästar landets kyrkor. Den 25 november når sällskapet  Asmundtorps kyrka.  

Annons
 

I årets upplaga av ”I juletid” kommer publiken få nöjet att knyta bekantskap med ett helt nytt ansikte, nämligen Debbie Louise. Den som inte har möjlighet att ta sig till Asmundtorp får en ny chans den 18 december då ”I juletid” ges i Sofia Albertina kyrka.

Mer julmusik
Sångkören Divertimentos årliga julkonsert i Borstahusens kapell hålls under kvällen den 8 december.
Samma kväll gästar Malmö Kammarkör Sofia Albertina kyrka och bjuder på en kavalkad av advents- och julsånger.

Sopranen Matilda Sterby med Musica Vitae bjuder på julmusik på Landskrona Teater torsdagen den 12 december kl. 19:00. Det unga stjärnskottet Matilda Sterby, som gjorde succé med Musica Vitae på turné i Japan i oktober 2018, gästar orkestern för en stämningsfull konsert i juletid. Våra mest älskade julsånger blandas med mer okända pärlor; till exempel får vi höra engelsmannen Gerald Finzis sagolikt vackra kantat ”Dies Natale”.

Asmundtorp sprider julstämning
Söndagen den 15 december klockan 16  bjuds det på julkonsert i Asmundtorps kyrka av samtliga körer samt Luciatåg av barn- och juniorkörerna.
Lördagen den 21 december bjuds det på Swinging Christmas med Vivian Buczek musikevenemang i Asmundtorps kyrka. Vivian Buczek svarar för sången vid pianot hittar vi  Martin Sjöstedt och på bas Johnny Åhman.

Avslutningsvis och som traditionen påbjuder gästas Speakers Corner på Lilljulafton åter av Jingles Decibells.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser