Annons

BoIS kvalmatcher visas på Aftonbladet

Uppdaterad 5 november kl 10.50

På söndagen blev det klart att BoIS ska kvala till Superettan mot Öster. BoIS börjar hemma på IP på torsdag och returen spelas i Växjö på söndag. För de som av någon anledning inte kan se matcherna på plats så finns möjlighet att se dessa på Aftonbladet TV. Tidpunkten för den första matchen är nu bestämd till klockan 19.00. Klart är sedan tidigare att söndagsmatchen startar klockan 13.00.

Annons
 

Efter många turer fram och tillbaka står det nu klart att BoIS båda kvalmatcher visas på Aftonbladet TV.Det meddelar Mattias Söderberg på Aftonbladet Support och berättar hur man ska gå till väga för att se matcherna om man nu mot förmodan inte kan se dom på plats.
– Det är bara att gå in på Aftonbladet.se och klicka in sig på sporten. Där kommer under tisdagen att läggas upp en annons till matcherna. Man måste dock vara prenumerant på Aftonbladet Plus för att kunna se dom. Men man kan säga upp prenumerationen direkt efter matcherna om man vill, säger Mattias Söderberg.

Läs mer på Aftonbladet.se. Längst ner i artikeln kan du redan nu beställa torsdagens match.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser