Annons

Dags att kora årets Selma

Onsdagen den 13 november arrangerar Föreningen Selma i Landskrona den elfte upplagan av Selmadagen. Precis som de senaste åren så går allt av stapeln på Teaterrestaurangen. Nytt för i år är att man senarelagt allt en timme.

Annons
 

– Tidigare har vi kört från 16 till 19 men i år kör vi 17 till 20. Det är framför allt för att de som jobbar inom handeln ska hinna komma, säger Ina Zachhau för Föreningen Selma.

Som vanligt blir det allt från mingel och lottförsäljning till föredrag och underhållning.
– Ingela Wahlgren, The Singing Nurse, bjuder på sköna tongångar och författaren och samhällsdebattören Ingrid Tollgerdt-Andersson berättar om sin nya bok ”Så vinner du slaget om de bästa, Handbok i ledarskap”, informerar Ina Zachhau.

En annan spännande programpunkt är att konstnären och ensamseglaren Elizabeth Tyler berättar om hur hon släppt förtöjningarna efter sin mans död för segla vidare ensam i Medelhavet.
– Hon visar bilder och video från sina ensamseglatser. Hon berättar inte bara om sorg och glädje, men med självironi och humor även om misstag och framgång. Men mest av allt är det en berättelse om hur hon återfann livskvalitet och inspiration till sina havs-inspirerade målningar.

Traditionsenligt koras även Årets Selma. Men mest av allt ser Ina Zachhau fram emot att träffa folk.
– Det är alltid liga kul att träffa gamla och nya vänner och jag kan konstatera att vår flytt till Teaterrestaurangen är perfekt. Det är precis lagom, avslutar hon och hälsar alla välkomna.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser