Annons

Oavgjort igen för BoIS

Patrick Nwadike, gjorde matchens första mål.

Dålig plan och dåligt väder präglade matchen när BoIS mötte Assyriska Turabdin IK inför 623 åskådare på Rosenlunds IP i Jönköping på lördagen. Två gånger om hade BoIS ledningen men precis som i förra omgången släppte de för dagen rödklädda Landskronaspelarna in ett mål i slutskedet av matchen som slutade 2-2.

Annons
 

Första halvlek bjöd på skapligt spel från båda lagen trots den hårda vinden. Assyriska var mycket nära att ta ledningen efter sju minuter då de hade ett kanonskott i Amr Kaddouras högra stolpkryss. BoIS tog dock över spelet allt mer. Efter drygt 20 minuter hade Måns Ekvall ett bra skott som träffade stolpens insida. I minut 25 kom också BoIS ledningsmål rättvist efter en vänsterhörna. Assyriskas målvakt lyckades inte hålla bollen och Patric Nwadike var påpassligt framme och petade in ledningsmålet.

BoIS fortsatte att hålla spelet väl uppe och såväl Kevin Jensen som Robin Hofsö hade skapliga lägen. Sista chansen i första halvan av matchen hade dock Assyriska med en farlig frispark som touchade ribbans överkant.

Spelkvalitén sjönk betydligt i andra halvlek samtidigt som vädret blev sämre. Det såg dock bra ut för BoIS en liten stund. Bollen var nämligen i mål efter första anfallet men det blev bortdömt. Därefter verkade det som att de för dagen randiga Landskronaspelarna redan satt sig på bussen hem rent mentalt. Assyriska tilläts spela boll, dock utan att de skapade så mycket.

I minut 70 fick dock hemmalaget en straff som de förvaltade. BoIS svarade dock direkt genom att åter ta ledningen, denna gång genom Kevin Jensen som blev vackert framspelad av Robin Hofsö.

Men precis som senast lyckades hemmalaget kvittera. Det var i minut 90 som Assyriska kunde fastställa slutresultatet till 2-2.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser