Annons

Fängelse för lång rad brott

En 21-årig Landskronabo har dömts till åtta månaders fängelse för ett flertal brott. Enligt domen har han bland annat gjort sig skyldig till misshandel, olaga hot mot sin före detta sambo samt våld mot tjänsteman.

Annons
 

21-åringen döms för misshandel (två fall), ringa misshandel (två fall), försök till misshandel, olaga hot (fyra fall), hemfridsbrott, skadegörelse, våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman, förgripelse mot tjänsteman, övergrepp i rättssak och överträdelse av kontaktförbud (två fall). Merparten av brotten har riktats mot mannens före detta sambo. Han har dock även gjort sig skyldig till våld och hot mot poliser som ingripit mot honom.

Händelserna ägde rum mellan den 24 september 2018 och den 21 augusti 2019.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser