Vapen och dopingpreparat hittades vid tillslag

Polisen genomförde en husrannsakan i en fastighet på Tranchellsgatan på tisdagseftermiddagen. På adressen hittades en pistol, ett pistolliknande föremål samt dopingpreparat. En 26-årig man är anhållen misstänkt för ett flertal brott.

Det var områdespolisen i Landskrona som fick syn på 26-åringen. Då de konfronterade mannen så väcktes misstankar om att allt inte stod rätt till väcktes och beslut om husrannsakan hos mannen togs. I hans lägenhet påträffades preparat som misstänks vara doping samt ett pistolliknande föremål
– Allt detta skickas nu till analys. Vi behöver få reda på vad det rör sig om för preparat samt om det är ett skarpt vapen eller någon typ av luftvapen som hittats i lägenheten, säger Jimmy Modin på polisens ledningscentral.

I samband med tillslaget hittades, med hjälp av en vapenhund, en pistol inlindad i en handduk i ett källarutrymme i samma fastighet.
– Även denna pistol skickas till analys för att eventuellt kunna knytas till andra brott, avslutar Jimmy Modin.

26-åringen är känd av polisen sedan tidigare och sitter i skrivande stund anhållen misstänkt för såväl vapen- som dopingbrott.

Till arkivet