Annons

Oklarheter kring rånförsök

Klockan 12.26 på torsdagen fick polisen lam om ett pågående rån på en arbetsplats på Enoch Thulins väg i Landskrona. Rånet ska dock ha misslyckats. Trots detta sitter två 20-åringar anhållna. De är dock misstänkta för ett annat rån i Helsingborg som begicks efter händelsen i Landskrona.

Annons
 

Det är åklagare Anders Svensson som har hand om hela ärendet och han är förtegen om vad han vet.
– I första hand utreder jag ett genomfört rån i Helsingborg och misstänkta för detta är de två killarna i 20-årsåldern. Beträffande rånförsöket i Landskrona så är jag inte superinläst. Därför vill jag vänta till nästa vecka innan jag svara på några frågor om detta, säger Anders Svensson.

Klart är dock att någon eller några försökt råna en man i 50-årsåldern då han befunnit sig på en arbetsplats och enligt uppgift ska fler personer ha blivit utsatta för rånförsök.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser