Annons

Skottlossning på Silvergården

Vid 23:30 larmas polisen till Silvergården efter att flera personer hört höga smällar. På platsen görs fynd som gör att polisen misstänker att det varit en skottlossning. Det finns inga uppgifter om att något skadats. En teknisk undersökning kommer genomföras på platsen.  
Foto: André Tajti, AT-Foto.se.

Uppdaterad 09.50

Strax efter klockan 23.30 på onsdagskvällen fick polisen ett flertal samtal gällande skottlossning på Silvergården i Landskrona. På plats bekräftades skottlossningen genom fynd. En teknisk undersökning har genomförts på platsen men vad den gett ber polisen om att få återkomma med. De ser dock gärna att allmänheten tipsar om de sett eller hört något som kan ha betydelse.
– Det finns kanske de som sett något men som inte sätter detta i samband med skottlossningen. Men vi vill ha in även detta så kan vi avgöra om det har någon betydelse eller ej. Det är bara att ringa 114 14, säger Åsa Emanuellsson, presstalesperson på polisen i Helsingborg.

Enligt polisen är ingen person skadad och man har i skrivande stund inte heller någon misstänkt.

Foto: André Tajti, AT-Foto.se.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser