Annons

Brand på industriområdet

Brandmän från Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Löddeköpinge och Helsingborg var på plats på industriområdet i södra Landskrona när det brann på lördagen.

Uppdaterad 17.35

Klockan 15.23 på lördagen inkom ett larm om att det brann i en byggnad på industriområdet i Landskrona. Rökutvecklingen blev mycket kraftig då det fanns mycket material i trä och plast i den aktuella byggnaden. Även en hjullastare stod i ljusan låga. Ett par timmar senare hade räddningstjänsten från fem stationer kontroll på branden även om den inte var helt släckt. Enligt de senaste prognoserna så ska branden vara släckt runt 20-tiden på lördagskvällen.

Det är ännu oklart vad som orsakat branden.

Rökutvecklingen var mycket kraftig innan brandmännen fick kontroll på eldsvådan.
Foto: André Tajti, AT-Foto.se

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser