Annons

Kvinna rånades på väg till affären

En kvinna i 65-årsåldern rånades vid 12-tiden på söndagen när hon cyklade längst med Remigatan med destination Netto. En okänd gärningsperson knuffade då omkull den cyklade kvinnan och stal hennes handväska innan hen försvann från platsen.

Annons
 

Kvinnan fördes med ambulans till lasarettet med en bula och lindriga skador. Något signalement på gärningspersonen har inte kvinnan kunnat ge.
– Det finns inte heller någon övervakningskamera i närheten så därför är vi intresserade att höra av folk som tror de på något vis kan bidra till att gärningspersonen kan identifieras och gripas. Det är bara att ringa 114 14, säger Richard Glantz, informatör på polisen i Helsingborg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser