Annons

Ångestfylld gladpop på Ven

John Död har tidigare synts och hörts på Debaser och Sticky Fingers, nu återvänder bandet till Ven och den återupplivade Venfestivalen. Foto: Johan Borg.

För andra året i rad är dags för Venfestivalen och även i år är John Död på plats med världens mest dansanta dödspop, som bandet själv väljer att beskriva sin musik.

Annons
 

 – Ven är en magisk plats och en plats man inte glömmer, som Österlen fast bättre och trevligare, skriver det Stockholmsbaserade bandet i ett pressmeddelande.

På Venfestivalen  gör musikerna i John Död inte mindre än tre spelningar under samma kväll.  Utöver det egna giget  så agerar man kompband åt Ellen Benediktson och som fasta medlemmar i Fria Radikaler. Med andra ord visa bandmedlemmarna att man kan prestera allt ifrån stora melodifestivalproduktioner med Ellen Benediktson till rootsy folkrock med Fria Radikaler, precis så som John Död låter.

John Död urspungligen från Hjo består av  Carl Lindholm, Christan Börjesson, Christoffer Wallenå och Fabian Worbin.

Venfestivalen går av stapeln lördagen den den 13 juli på Gröningen i Bäckviken och pågår från klockan 12.00-00.00.
På scen: Johan Östberg, Ellen Benediktson, John Död, Fria Radikaler, Sole och Vincent Ossler, Boys Like Me samt Own Good (DK), dock inte nödvändigtvis i den ordningen.

Festivalen har fri entré  och arrangeras av Ökända Kulturförening i samarbete med Studieförbundet Sensus.

Försmak av Venfestivalen 2019

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser