Annons

Han blir ny chef för omsorgen

Håkan Strömberg blir ny chef för omsorgen i Landskrona. Foto: Varbergs kommun.

Landskrona stad har rekryterat Håkan Strömberg som ny förvaltningschef för omsorgsförvaltningen. Han efterträder Christin Jonsson som går i pension vid årsskiftet. Håkan Strömberg kommer närmast från tjänsten som förvaltningschef för socialförvaltningen i Varbergs kommun.
– Vi välkomnar Håkan Strömberg till Landskrona och ser fram emot att tillsammans fortsätta arbetet med att utveckla omsorgsförvaltningen. Håkan Strömberg är en välmeriterad ledare med stort fokus på kvalitetsutveckling, säger Christian Alexandersson, stadsdirektör i Landskrona stad.

Annons
 

Håkan Strömberg har en socionomexamen från Lunds universitet och kommer närmast från tjänsten som socialchef i Varbergs kommun, där han har högsta ansvaret för både sociala frågor och omsorgsfrågor. Hans uppdrag som förvaltningschef har även inneburit att sitta i kommunens ledningsgrupp och bidra till arbetet med Varbergs vision som ”Västkustens kreativa mittpunkt”.

– Jag drivs av att sätta invånarnas behov i centrum och det är ett arbete som Landskrona stad också prioriterar. Landskrona är en stad på frammarsch, där man exempelvis har höga ambitioner kring digitalisering och modernisering av omsorgen, vilket jag tycker är mycket spännande, säger Håkan Strömberg.

Håkan Strömberg tillträder tjänsten som förvaltningschef under hösten 2019.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser