Annons

Sommar i Lagunen drabbades av vandaler

Personalen som skulle färdigställa det sista inför Sommar i Lagunens premiär på måndagen möttes av en sorglig syn på söndagen.
Foto: Niclas Lundblad

På måndagen var det premiär för festligheterna på Lagunen. Ett dygn innan öppnandet råkade dock arrangörerna ut för ett dråpslag. Någon hade under natten till söndagen skurit stora hål i det tält som inhyser den restaurang som byggts upp på stranden.

Annons
 

– Det kändes för jäkligt. Vi jobbar och sliter för att kunna genomföra Sommar i Lagunen och många av dessa jobbar helt ideellt. Då är det inte roligt när man möts av vandalism, säger Niclas Lundblad som ansvarar för området.

Många har beklagat det inträffade.
– Ja, och det är lite så jag försöker se detta. 16 000 har sett vårt inlägg på Facebook och det har delats 200 gånger. Engagemanget har varit enormt. Förutom detta så har företaget InfoSign lovat att bjuda på nya vepor så att tältet åter blir helt. Det är rörande, säger Niclas Lundblad som hoppas att det var en engångsföreteelse.
– Många som rör sig i området har lovat att hålla ett extra öga när vi inte har öppet och dessutom har vi ordnat med nattbevakning av platsen, avslutar Niclas Lundblad.

Stora hål hade skurits upp i tältdukarna till restaurangen på stranden.
Foto: Niclas Lundblad

Även Cityidrott som ligger intill råkade ut för skadegörelse. Här försöker Jonny Karlsson lappa ihop de värsta hålen.
Foto: Niclas Lundblad

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser