BoIS bortamatch visas på Lagunen

Niclas Lundblad hoppas på stor uppslutning och högt tryck när BoIS bortamatch mot Eskilsminne visas på lagunens storbildsskärm på måndagskvällen.
Niclas Lundblad hoppas på stor uppslutning och högt tryck när BoIS bortamatch mot Eskilsminne visas på Lagunens storbildsskärm på måndagskvällen.

Att det ska visas fotboll på storbildsskärmen på Lagunen har vi skrivit om tidigare. Men nu är det klart att den första kampen som visas är BoIS bortamatch mot Eskilsminne redan på måndagskvällen.

Tanken är att det ska visas landskamper från dam-VM i fotboll. Men intresset för BoIS är såpass stort att arrangörerna av festligheterna på Lagunen beslutat att visa måndagens bortamatch istället.
– Det är kanske lite sent men ibland går det fort. Vi har hört oss för och det råder ingen tvekan om att fler föredrar att se BoIS på vår storbildsskärm ikväll. Och då får det bli så, säger Niclas Lundblad som är ansvarig för aktiviteterna på den centrala stranden.
– Jag tror att det blir en fantastisk start på en fyraveckorsfest, säger han vidare och hälsar alla välkomna ner till Lagunen.
– Matchen börjar klockan 19.00 så kom gärna i god tid. Det är lovat vackert väder.

Till arkivet