Dubbla trafikolyckor på fredagen

En olycka inträffade på fredagsförmiddagen på Tullstorpsvägen, i höjd med korsningen mot Länsmannavägen. Foto: André Tajti
En olycka inträffade på fredagsförmiddagen på Tullstorpsvägen, i höjd med korsningen mot Länsmannavägen.
Foto: André Tajti

Förmiddagen var intensiv för räddningstjänsten i Landskrona som fick rycka ut på två larm där personbilar kolliderat med lastbilar.

10:16 larmades räddningstjänsten till en trafikolycka mellan en personbil och en mindre lastbil på Tullstorpsvägen utanför Landskrona vid Säby. En man i personbilen fick föras till sjukhus med bland annat skärskador. 

Bara tio minuter senare inkom ett nytt larm om trafikolycka i Landskrona. Denna gången på motorvägen i höjd med Landskrona Södra. Återigen var det en personbil och en liten lastbil som kolliderat. En person fick föras till sjukhus.

Till arkivet