Annons

Jazziga toner på Lagunen

Elisabeth Melander jazzar loss på Lagunen den 15 juli.

Nu står det klart att även Elisabeth Melander, som tidigt i våras kunde höras i Asmundtorps kyrka, kommer till Good Night Sun i Lagunen.

Annons
 

 Onsdag 17 juli klockan 21.00 gästar Elisabeth Melander Lagunens strandscen. Sångerskan har hyllats för sitt innerligt personliga och själfulla uttryck inom jazzen, men även inom soul och gospelmusiken, med en bredd både röst- som genremässigt.

Elisabeth Melander har sedan 15 års ålder turnerat, spelat in skivor och medverkat i ett otal radio- och TV-program i Sverige och utomlands. Hon arbetar som sångerska i varierade sammanhang och har sjungit med många av vårt lands främsta musiker; på jazzklubbar, konsert- och kulturscener, i kyrkor och är ofta anlitad solist till storband och körer. 
Utöver sitt musicerande är hon lektor i sång vid Musikhögskolan i Malmö. 

Vi rekommenderar ett par lyssningar på Elisabeth Melanders kritikerhyllade skiva ”Reflections Of A Voice” innan det är dags av avnjuta henne live på strandscenen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser