Annons

Välkänd samhällsdebattör och journalist till Albins

Johan Ehrenberg, grundare och VD på tidningen ETC kommer och håller ett öppet föredrag på Albins Folkhögskola.

Johan Ehrenberg, ETC kommer till Albins folkhögskola onsdagen den 5 juni kl. 18.30 för att tala om sin syn på hur ekonomin fungerar och vad som behövs för att skapa en värld där rättvisa råder. Samt belysa klimatkrisen och vad som behövs göra.

– Socialdemokrater för tro och solidaritet i Landskrona studerar hur ekonomin fungerar sedan i början av januari. Vi vill undersöka vad är pengar, vad är en bank, hur skiljer sig makro- och mikroekonomi, det vill säga finns det skillnad på privatekonomi, statsekonomi och det finansiella ekonomiska systemet. Hur skall demokratin kunna kontrollera det anonyma ekonomiska krafterna och mycket annat som har med en rättvis värld att göra, säger Claes Glader från Socialdemokrater för tro och solidaritet och hoppas att tidningsmannen kan ge svar på hur detta kan låta sig göras. 

Föredraget med Johan Ehrenberg har fri entré. 

 

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser