Annons

Amr Kaddoura kvitterade mot Värnamo

Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se

Amr Kaddoura räddade en poäng tioll BoIS genom att nicka in 2-2 mot Värnamo på övertid.
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se Arkivbild

BoIS förlustnolla är fortfarande intakt. Men när de för dagen rödklädda Landskronaspelarna gästade Finnvedsvallen i Värnamo så var det ytterst nära att BoIS föll. BoIS målvakt Amr Kaddoura lyckades dock nicka in en hörna på övertid och de knappt hundra tillresta BoIS-supportrarna kunde jubla ihop med hela laget i allmänhet och Amr Kaddoura i synnerhet.

Annons
 

BoIS började matchen bäst och redan efter treminuter gjordes Kevin Jensen ner i Värnamos straffområde. Dommaren pekade på straffpunkten och Dennis Olofsson gjorde inget misstag. Därmed fick BoIS en perfekt start.

Värnamo lyckades dock ta över spelet efter cirka 10 minuter och efter en knapp halvtimmes spel kom kvitteringen rättvist genom Alex Brilhante. Dessförinnan räddade Dennis Olofsson en boll på mållinjen. Faktum är att Värnamo hade ännu en boll inne men målet dömdes bort för offside.

Värnamo börjar bäst i även andra halvlek och i minut 52 var Alex Brilhante nära att göra sitt och Värnamos andra mål i ett snabbt anfall men han lyckades inte överlista Amr Kadourra i BoISmålet.

Hemmalaget fortsatte dock att hålla i taktpinnen och det var inte orättvist när Paulo Souza Alves gav Värnamo ledningen med 2-1 en minut kvar av ordinarie matchtid.

Men BoIS lyckas ändå ta en pinne och det var ingen mindre än BoIS målvakt Amr Kaddoura son nickade in en hörna på den andra övertidsminuten. En överraskande och inte särskilt rättvis kvittering.

Den räddade poängen innebär att BoIS ligger på kvalplats till Superettan, en poäng bakom Skövde AIK, efter åtta omgångar. Närmast väntar Torns IF på bortaplan den 26 maj.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser