Karnevalen satsar på säkra kort

Att beskriva spelningen Svenska Akademien Mash Up med General Knas & Sture Allén är svårt. Bäst för den som vill veta mer är att se dom på scenen vid Slottscaféet på lördag med start klockan 23.00.
Svenska Akademien är ett av karnevalens stora dragplåster i sommar
Att beskriva spelningen Svenska Akademien Mash Up med General Knas & Sture Allén är svårt. Bäst för den som vill veta mer är att se dom på scenen vid Slottscaféet på lördag med start klockan 23.00.
Svenska Akademien är ett av karnevalens stora dragplåster i sommar

Det är många som hör av sig till Landskrona Direkt och frågar vilka band som kommer att spela på årets karneval. Inga band är dock släppta från arrangörshåll men vad Landskrona Direkt erfar så kommer det att satsas en hel del på säkra kort och gamla favoriter. Danne Stråhed, Svenska Akademien, Joddla med Siv och Gasbox är några av banden som enligt obekräftade källor kommer till stadsfesten som i år äger rum den 25-27 juli.

Banden som Landskrona Direkt har fått tips om behövs knappast några presentationer. Det är dock band som främst lockar den lite äldre publiken. Vilka fler band som kommer återkommer vi med så fort vi lyckas nå arrangörerna Creandia för en kommentar.

Till arkivet