Annons

Pierre aktuell med ny platta

Pierre Andersson Ek är aktuell med en ny EP.
Foto: Privat.

Den minnesgode läsaren kommer ihåg musikern Pierre Andersson Ek, eller kort och gott Pierre, som vi skrev om i höstas då han släppte en egenproducerad EP för första gången.
”Low!”som skivan hette letade sig långt utanför landets gränser och gjorde succé på oväntade platser. Nu är han på gång med en uppföljare.

Annons
 

Pierre Andersson Ek känns igen från band som Bröder Glöder och Soulweeper men så smått börjar han göra sig ett namn även som soloartist.
– Sedan jag släppte EPn ”Low!” har en del ganska galna saker hänt. Bland annat lyckades låten ”Mind is Set” ta sig upp på första plats hos en radiostation i Sydafrika. Videon hamnade därtill på Musikvideotoppen och stannade där i hela nio veckor, berättar han som i söndags släppte en ny singel, “Carry My Bones”.
– Låten handlar att känna sig stark men skör och att söka efter en hjälpande hand, säger han om försmaken till ett kommande EP-släpp den 19 maj.
– Låtarna är inspelade hemma hos mig. Mixning har hanterats av Andreas Hydén i SteelCroft Productions, avslutar Pierre Andersson Ek.

Vi lägger omgående “Carry My Bones” i FredagEfterLunch-listan och rekommenderar samtidigt dig att lyssna på den.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser