Annons

Strandberg nyvald Skåneordförande

Torkild Strandberg ska leda Liberalerna i Skåne. Detta står klart sedan av valts till ordförande i partidistriktet.

Liberalerna i Skåne höll på lördagen årsmöte i Polhemsskolan i Lund och som nyvald ordförande utsågs Torkild Strandberg från Landskrona.

Annons
 

Precis som Socialdemokraterna väljer Liberalerna i Skåne nu att hämta en ordförande från Landskrona. Riksdagsman Niklas Karlsson är sedan ett par år tillbaka ordförande för S i Skåne och nu är det dags för kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg att svinga klubban hos L.

Torkild Strandberg från Landskrona valdes enhälligt till ny distriktsordförande efter Christer Nylander som inte ställde upp för omval.
– Jag är tacksam för förtroendet och tar mig an uppdraget med stor ödmjukhet. Liberalerna är i ett utsatt läge. Vi kommer att behöva arbeta hårt för att kunna lyfta oss från där vi är idag. Jag är beredd att kavla upp ärmarna. Tillsammans med mina skånska kollegor kommer jag att driva på för en samhällsutveckling i en mer liberal riktning, säger Torkild Strandberg (L), nyvald ordförande för Liberalerna Skåne.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser