Annons

Mordförsök i Koppargården

Strax efter klockan 2 natten till tisdagen larmades polis till en adress på Koppargården i Landskrona. Ett flertal samtal vittnade om en misstänkt skottlossning mot en lägenhet. Senare på natten greps en man misstänkt för försök till mord och grovt vapenbrott. Ingen person har kommit till skada. I övrigt är polisen mycket förtegen om vad som hänt.

Annons
 

Det var klockan 02.14 som det första samtalet om den misstänkta skottlossningen kom till polisen. Väl på plats spärrades en innergård av och vapenhund samt kriminaltekniker beställdes. Polispatruller samlade information från personerna som befann sig i lägenheten och eventuella vittnen.

Tekniska fynd anträffas av vapenhund strax innan 04.30 vilket styrker en skarp skottlossning på platsen. Mer än så vill polisen inte gå ut med i nuläget.
– Utredningen är fortfarande i sin linda och därför går vi inte ut med något mer just nu, säger Eva-Lotta Hermansson-Trudedsson på polisens informationsavdelning vid 9-tiden på tisdagsmorgonen.

Om den anhållna eller de som utsattes för skottlossningen är kända av polisen sedan tidigare vill polisen inte avslöja. Inte heller hur många som befann sig i lägenheten eller vilken typ av vapen som användes. De vill dock gärna att allmänheten hör av sig om de tror att de har något att tillföra.
– Det är bara att kontakta polisen på något sätt. Vi kommer även att befinna oss på platsen under dagen för att skapa trygghet samt ta emot eventuell information, avslutar Eva-Lotta Hermansson-Trudedsson

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser