Annons

Detonation på Skolallén inatt

Med all sannolikhet placerades sprängladdningen vid trappuppgången till fastigheten på Skolallén 6. Förödelsen var stor.
Foto: Läsarbild

Natten till torsdagen inträffade en ny mycket kraftig detonation i centrala Landskrona. Denna gång var det Skolallén6  som drabbades. Flera uppringare till polisen berättade om en hög smäll och att förödelsen var stor på platsen.

Annons
 

De boende på Skolallén och kvarteren runt omkring väcktes av den enorma knallen.
– Jag hade somnat i soffan och jag vaknade av att hela rummet skakade. Jag fick en chock, jag bara skrek rakt ut, säger en kvinna som bor rakt över gatan till adressen där detonationen ägde rum.
På morgonen stod hon, efter en sömnlös natt, på trottoaren utanför och blickade upp mot krossade rutor i fastigheten där hon bor.
– Det är oerhört obehagligt. Jag har aldrig varit med om något liknande. Nu förstår jag hur de känner som befunnit sig i ett krig. Jag är tveksam till att bo kvar, säger hon.

Under natten kunde polisen konstatera skador på porten till Skolallén 6 samt på fönsterrutor men några skadade personer anträffades inte. Platsen spärrades av i väntan på tekniker från polisens nationella bombskydd samt polisens kriminaltekniker. Samtidigt påbörjades förhör med vittnen och boende kring den aktuella adressen.

Ärendet rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Det finns i skrivande stund ingen misstänkt eller någon känd hotbild mot någon person eller företag på adressen. Vad som exploderat är också okänt.

Läs mer: Ökad polisbevakning i Landskrona

En kommentar till "Detonation på Skolallén inatt"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Ökad polisbevakning i Landskrona

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser