Annons

Nattliga smällar från bangers fortsätter

Ett par polispatruller kallades till Repslagargatan sedan en bangers smällt med skador på bland annat ett par fönsterrutor som följd. Foto: André Tajti – AT-Foto.se

Problemen med nattliga sprängningar i Landskrona fortsätter. Mer eller mindre varje natt på sistone har höga smällar från bangers hörts och gjort skadeverkningar i de centrala delarna av staden.

Annons
 

Under natten till idag inträffade minst två explosioner där man använde sig av bangers. Den första smällen inträffade strax innan midnatt. Polis larmades till Bredgatan gällande en hög smäll. En ytterdörr skadades och en ruta krossades i samband med händelsen, uppger polisen.

Klockan 03.22 larmades polisen till Repslagargatan då en ny hög smäll hörts från en innergård. På platsen konstaterades skador på baksidan av en fastigheten. Flera fönster krossades och delen av en stupränna kom till skada.

Inga personskador är rapporterade samband med händelserna och ingen misstänkt gärningsperson är gripen. Inget samband har konstaterats. Båda händelserna rubriceras som skadegörelse.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser