Annons

575 julklappar samlades in

Landskronaborna samlade in inte mindre än 575 julklappar till Tvärtom-tomten.

Vi noterar att Cityidrott i fredags överlämnade 575 julklappar till Svenska kyrkans diakoni i Landskrona. Alla paketen samlades in under Jul i Landskrona den 1-2 december till projektet Tvärtom Tomten.

Annons
 

Julklapparna kommer nu att delas ut den 14 december klockan11-14 i församlingshemmet till behövande i Landskrona. Från församlingens sida ser man att det är viktigt att julklapparna kommer till någon som verkligen behöver det och ber därför mottagare ta med familjebevis samt slutskatt för 2017 för alla vuxna i hushållet för att kunna ta emot en julklapp.

-Tänk på att familjebevis behöver beställas i förväg från Skatteverket,  påminner Mathilda Simonsson- Torstensson,  kommunikatör i Landskrona församling.

Tvärtom-tomten är ett samarbete mellan staden, Cityidrott och Svenska kyrkans diakoni.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser