Annons

Ny lekplats invigs

I Bastion Banér på Citadellet, där en gång boulebanorna låg,  finns idag en ny lekplats.

Idag invigs en ny lekplats med medeltida tema på Landskrona citadell. Lekplatsen ska stärka Citadellets attraktionskraft och locka nya besökare.

Annons
 

Citadellet är en av Landskronas främsta sevärdheter och ägs och förvaltas av Statens fastighetsverk. Nu har Landskrona stad i samarbete med Statens fastighetsverk skapat en lekplats som innehåller bland annat hoppstubbar, lekhus, balansbom, lekbåt och klätterställning. Lekplatsen består av tre delar; Hamnen, Marknadsplatsen och Citadellet, och varje yta har en egen berättelse. Tillsammans erbjuder de äventyrlig lek i en historisk miljö.

Ingrid Eiken Holmgren, generaldirektör, Statens fastighetsverk och Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande i Landskrona, invigningstalar. Hedersgäster är barn från förskolorna Svarvaren, Lundgården och Selma Lagerlöf.

Plats: Landskrona Citadell, vid Bastion Banér
Datum och tid: Fredagen den 7 december kl. 13.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser