Annons

Starkt startfält för Barnbidraget

Glada medlemmar i Sammelsurium hälsar er alla välkomna till Barnbidraget den 17 november på Landskrona teater.
En skadad hand hindrar inte Stefan Andersson (Sander) från att spela.
– Man har ju en till!

Sander & Gander + Johan Östberg + Sammelsurium + Gästartister = BARNBIDRAGET 2018.

Annons
 

Lördagen den 17 november klockan 11.00 står Sander & Gander tillsammans med Johan Östberg på Landskrona teater för att roa Landskronas ungar på allra bästa sätt.
– Både Johan och vi har uppträtt för och med barn en himla massa år men aldrig gjort något gemensamt, säger Gander som egentligen heter Göran Andersson och är den som tillsammans med Lions club Landskrona arrangerar Barnbidraget.

Barnbidraget som nu genomförs för tredje året i rad handlar om välgörenhet. Genom att köpa biljett och besöka någon av de två föreställningarna hjälper man till med insamlingen till Lions forskningsfond Skåne.
– Det fina med forskningsfonden är att fonden drivs genom ideella insatser och har därmed låga omkostnader, poängterar Göran Andersson.

– Kort sagt, allt överskott går oavkortat till det vi vill med Barnbidraget, nämligen hjälpa barn som drabbats av cancer och andra svåra sjukdomar.

Barnföreställningen startar kl 11.00 och för alla er som sett både Sander & Gander och Johan Östberg kan vi tala om att vi blandat och klurat ihop en alldeles speciell föreställning. En timmes barnunderhållning som kostar 60 kr där barn hjälper barn bara genom att besöka föreställningen.

På eftermiddagen kl 16.00 står välgörenhetsbandet Sammelsurium på scenen. Men inte nog med det. Bandet har bjudit in en del gäster också för att göra det bästa för publiken.

Sammelsurium  2018 består av Lotta Thell, Leonida Kembro, Maria Skoog Wessfeldt, Viktoria Evaldsson, Tommy Borgström, Pelle Wannergren, Stefan Andersson och Göran Andersson. Årets gäster är Lotti Praznik, Molly Appl, Ingrid Savbrant, Anette Kumerle Lindwall, Dario Kumerle, Rosanna Kumerle, Adrianna Kumerle, Ludvig Hyrefelt, Victor Wannergen , Stefan Persson, Johan Östberg och Svenska kyrkans barnkör Colours.

Musiken då?  Ja, i årets Barnbidrag finns flera olika musikstilar från svensk folkmusik till lite jazz, pop, ballad och rock men också egenkomponerad musik.

Konserten varar 2,5 timme inkl paus och kostar 150 kr. Biljetter köper man via www.tickster.com – sök på Barnbidraget, så kommer de båda föreställningarna upp.

– Jag vet i alla fall vad jag ska göra den 17 november!  Hoppas vi ses då!, avslutar Göran Andersson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser