Annons

Bowlare hoppas på ökat intresse

BK Nordkap och Seniorbowlarna möttes på lördagen i en vänskapsmatch.

Även om det var ett lokalderby så passar nog vänskapsmatch bättre in för att beskriva lördagens drabbning på Curla när Seniorbowlarna och BK Nordkap möttes.

Annons
 

Bowlingintresset i Landskrona har varit betydligt större än vad det är idag. Något som de båda Landskronaklubbarna Seniorbowlarna och BK Nordkap gärna vill råda bot på. Ett led i detta var den vänskapsmatch som lagen hade på lördagsförmiddagen.

Matchen bjöd på bra spel, massor av skratt och kämpaglädje både bland de som spelade men även bland alla åskådare som kom dit och hejade på sitt favoritlag. Det var två taggade lag som ställde upp.

Det blev BK Nordkap som gick segrande ur matchen med 15 – 5.  Detta efter en av säsongens bästa matcher. Det var många bra resultat. Noteras kan Roger Åberg 798, Marin Naess 794 och Ingela Meckenhäuser 776.

– Vi hoppas att detta kan bli en återkommande händelse, säger Ingela Meckenhäuser i BK Nordkap.

– Bowling är en liten sport med vi som spelar brinner för den och hoppas på att få fler nya lagkamrater både barn och ungdomar som vuxna och seniorer som får bowlingen Landskrona att fortsätta göra bra resultat.

– För att nå och få information om BK Nordkap och Seniorbowlarna kan ni hitta oss på Laget.se eller kom ut på Curla. På torsdagskvällar hittar ni BK Nordkap där och på onsdag förmiddag är det Seniorbowlarna som tränar, tipsar Ingela Meckenhäuser avslutningsvis.

Trevlig derbystämning på Curla när BK Nordkap och Seniorbowlarna spelade.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser