Annons

Gymnaster tävlade i Höganäs

Lag 1, bakre raden i blå/svarta dräkter: Ellie Hallbäck
Kajsa Ansgarius, Emma Nilsson Strandberg, Emma Sanden, Nowa Johannesson. Emilia Rosengren, Natalee Isaksson. Isabella Pelland, Nichole Moberg, Asta Hägglund.  Främre raden i helblå dräkt lag 2: Aylin Tairovska, Agnes Thell, Agnes Svensson, Julia Hansen Popescu, Wilma Lindvall, Molly Bildtse, Linnéa Hallgard, Ellen Ekstrand samt Theresia Henriksson.

Vi noterar att gymnasterna i GF Idrott tävlade i Höganäs förra helgen.
Först ut under lördagen var det minielitlaget som var i farten med två trupper och på söndagen var det dags för de något äldre kompisarna i elitlaget att äntligen få utdelning för sitt slit.

Annons
 

– Bortsett från poängen så tyckte vi tränare att det gick bra. Det var första gången som många av gymnasterna tävlade.  Nervositet och ingen tävlingsvana gjorde sig påmint, säger Elin Hohmann och medger att hon och hennes övriga tränarkollegor Meral Tairovska, Aftab Ghotby och Ella Svegrup svarade för en miss i upplägget och att tjejerna därmed fick tävla på ett varv som de inte hade räknat med.
– Men som sagt vi tävlar för att få tävlingsvana och för att tjejerna ska ha kul.

GF Idrotts mer rutinerade Lag Elit tävlade under söndagen. Dessa gjorde ingen besviken utan knep en silverplats. Nästa tävling är redan kommande helg i Örebro i Rikscupen den 10/11-11/11.

Gymnaster samt tränare för Elit: Wilmer Bach-Lundin, Matilda Andersson, Lina Giolitti, Lisa Hyltmark, Alma Larsson, Meral Tairovska, Vilma Sternberg, Elin Callmer, Tilda Hurtig, Matilda Palmborg. Wilma Håkansson, Elin Hohmann, Tränare: Marie Larsson, Jimmy Hansson, Louise Mattsson. Till Örebro kommer även Ellie Hallbäck, Agnes Svensson Och Frida Andersson att åka med.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser