Annons

Straff på övertid sänkte BoIS

BoIS lyckades inte ta några poäng i årets sista hemmamatch på IP. Det skulle dock krävas en straff till Jönköping i den tredje tilläggsminuten för att bortalaget skulle ta med sig tre poäng till Småland. Matchen slutade 1-2.

Annons
 

BoIS hade inget mer än äran att spela för när Jönköping Södra gästade Landskrona på lördagen. Bortalaget hade dock mycket att spela för. Segern för J-södra innebär att de håller avståndet till lagen som ligger på negativ kvalplats.

Första målet kom redan i den nionde minuten. Det var Tommy Thelin som sköt från distans och bollen letade sig in i Amr Kadourras högra hörn.

BoIS var inte på något vis sämre än sina motståndare. Laget hade dock svårt att komma till avslut. Dennis Olofsson var mycket nära att peta in bollen efter 26 minuter men det ville sig inte. Kvitteringen kom dock i minut 45. Adi Nalic slog ett inlägg som Monday Samuel vackert skarvnickade in.

BoIS försvarade poängen väl i andra halvlek. Spelet var avslappnat. Därför kom domarens straffsignal i minut 84 som en chock. Men Amr Kadourra chansade på rätt håll och räddade.

Alla på IP var därefter mer eller mindre inställda på ett oavgjort resultat. Men så blev det alltså inte. I den tredj tilläggsminuten blåste domaren än en gång för straff till bortalaget och denna gången kunde Amr Kadourra inte göra något. Jesper Svensson placerade bollen i målvaktens vänstra hörn.

Därmed återstår bara en match för BoIS i årets superetta. Den spelas mot Örgryte på bortaplan nästa lördag.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser