Snart är det äntligen höstlov

Aktiviteterna avlöser varandra under hela höstlovet. Exempelvis så kan du delta io olika tävlingar, få en ansiktsmåning, lyssna till en DJ samt artisten Nasin på Folkets hus lördagen den 3 november.
Aktiviteterna avlöser varandra under hela höstlovet. Exempelvis så kan du delta io olika tävlingar, få en ansiktsmålning, lyssna till en DJ samt artisten Nasim på Folkets hus lördagen den 3 november.

Nästa vecka är det dags för höstlov. Landskrona har tillsammans med de andra kommunerna i nordvästra Skåne samlat ett stort antal aktiviteter under paraplyet Kulturlovet. Här erbjuds allt från Harry Potter-fest till filmworkshops med Ruben Östlund.

Genom initiativet Kulturlovet har eleverna inte bara tillgång till Landskronas digra höstlovsprogram utan också spännande aktiviteter som workshop i Halloweensminking och zombieworkshop till möbelrenovering, Harry Potter-fest och Legoevent.

Samtliga aktiviteter i Kulturlovet är kostnadsfria. Noterbart är också att Skånetrafiken erbjuder en speciell höstlovsbiljett för 100 kronor. Med denna biljett kan du som är mellan 7 och 19 år gammal resa i hela Skåne under hela  lovet.

Här kan du ladda ner hela höstlovsprogrammet.

Till arkivet