Annons

Lindesbergspokalen till Landskrona

LKGF:are som tävlade Lindesbergspokalen var från vänster: Milena Kovalenko och Miranda Aarstad sittande framför “guld duon” Celine Vergara och Lucia Modér Castro. Foto: Privat.

Helgen den 12-14 arrangerades tävlingen “Lindesbergs pokalen” i Lindesberg.  En liten internationell tävling, arrangerad av föreningen Stråssa GF. Landskrona Kvinnliga GF hade skickat fyra gymnaster till tävlingen för deltagande både individuellt och i duo.
 
Juniorduon med Celine Vergara och Lucia Modér Castro tog hem guldmedaljen ganska oväntat.
– Tjejerna var mycket nöjda med sin prestation och resultatet. Två bra körningar med sitt tunnbandsprogram, redogör medföjande tränaren Erika Gustafsson.
 
Milena Kovalenko tog hand om silvermedaljen i klassen födda 07.
– Milena var nöjd med sin insats i fristående, käglor och tunnband. Hon tyckte det var spännande att tävla mot gymnaster från Lettland, Litauen och Ryssland.
 
Miranda Aarstad som tävlade i klassen födda 06 genomförde sina program till belåtenhet då hon varit tvungen att dra ner på träningen under en period på grund av skada. 
 
Celine Vergara och Lucia Modér Castro tävla också individuellt.
– Celine körde ett bra boll som hon var nöjd med. Tyvärr blev bandprogrammet en aning skakigare.  Lucia hade inte sin bästa dag, men hon kämpade in i det sista.  Sammanfattningsvis tyckte tjejerna att det var en rolig och spännande tävling,
då de tävlade mot gymnaster från Lettland, Litauen och Ryssland och Sverige, avslutar  Erika Gustafsson som förövrigt också var nöjd med gymnasterna, då de visade massor av kämpaglöd på tävlingsmattan.
 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser